WomanPower

WingTczun - WomanPower

EWO WingTczun verandert stress in lichamelijke kracht en mentale rust.

Gratis proefles!

Vul nu het aanmeldingsformulier in. We bellen zo snel mogelijk voor een afspraak.


 

WomanPower zijn speciaal voor vrouwen aangepaste WingTczun-lessen, waarbij de lessen gemengd zijn. In WomanPower leren vrouwen hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen geweld en hoe ze de kracht van een sterkere tegenstander tegen hem zelf kunnen gebruiken.

Andere resultaten zijn scherpere reflexen, een betere lichaamsbeheersing en verhoging van conditie. WomanPower is ook stressvermindering met positieve resultaten tegen frustratie. Het geeft je een positieve instelling en leert je, je angst te controleren.

Je wordt aangemoedigd om door te zetten. Je zult zien dat je daardoor meer kunt dan je voor mogelijk hield. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen. 

 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<


Testimonial:

"Ik heb bijna 7 Jaar plezier gehad in het trainen van deze vechtkunst en tevens ook de mogelijkheid gekregen om een tijdje te mogen lesgeven aan de EWO-Kids.

EWO KungFu heeft mijn leven er een stuk makkelijker op gemaakt. Hoewel het begon als een verplichting van mijn ouders om een vechtkunst te leren omdat ik verder weg ging studeren, is het uitgegroeid tot een passie.

Ik kan oprecht zeggen dat, nadat ik jarenlang gepest ben, ik door EWO KungFu veranderd ben van een grijze, stille muis naar iemand die niet met zich laat sollen. Waar assertiviteitscursussen faalden, heeft EWO KungFu succes gehad.

Ik kan iedereen die een beetje extra zelfvertrouwen, een uitlaatklep voor dagelijkse frustraties en/of een gevoel van saamhorigheid kan gebruiken, zeggen dat EWO KungFu de oplossing is. En tot slot is het een heerlijk gevoel om te weten dat je jezelf kan verdedigen."

— Ilona Witteman, Ommen

 

Sifu Edgar's unieke EWO-programma's leren je twee vormen van zelfverdediging.

De eerste vorm is fysiek: 
Je verbetert je kracht, flexibiliteit, en algemene gezondheid.
 
De tweede vorm is innerlijk: 
Door middel van de speciale EWO-programma's leren onze studenten o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke mensen, plaatsen en activiteiten te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle.
 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<

 

10 redenen om te beginnen met EWO WomanPower.

  1. Je geduld zal toenemen.
  2. Je irritatie zal afnemen.
  3. Je stress zal verminderen.
  4. Je zal je rustiger voelen.
  5. Je lichamelijke conditie zal verbeteren.
  6. Je leert hoe je jezelf kunt beschermen tegen een aanvaller.
  7. Je bent beter gefocust.
  8. Je leert beter omgaan met stress situaties.
  9. Je krijgt scherpere reflexen.
  10. Je voelt jezelf beter, je slaapt beter en je leeft een beter leven.
 

Te veel stress vreet energie en maakt op de lange duur je lichaam ziek.

Voorkom een burn-out, start met de EWO-OPLEIDING.
WomanPower verbeterd je gezondheid en helpt je gewicht verliezen. Je verbrandt veel calorieën, versterkt je spieren en je stofwisseling verbetert.
 
 

Testimonials over EWO WingTczun:

"WingTczun heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen krachten heb leren kennen en deze effectief heb leren gebruiken waardoor ik me een stuk zekerder ben gaan voelen."
— Annemieke Birkenhäger, Enschede
 
 
"By WomanPower I learned to do forms, which are like active meditation. I can repeat my forms at home and relax my body and my spirit. I also learned how to react when someone tries to attack my borders.
But it is not with aggressive fighting. I learned to do it with clever techniques. I feel strong. It brings out the power in me."
— Elif S. Öktem, Enschede
 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<


"Voor mij zijn de WomanPower-trainingen heel erg ontspannend. Afgezien van het feit dat je lekker in beweging bent, ben je ook helemaal in het hier en nu. Geen gelegenheid om je gedachten te laten afdwalen, om je bezig te houden met alle dingen die je normaal zo bezig kunnen houden, eigenlijk heel meditatief dus.
Verder zit voor mij het plezier en de uitdaging bij de training in het zoeken naar en vinden van de juiste balans, reactiesnelheid en het op een goede manier gebruik maken van je power. Dingen die je - weliswaar op een andere manier - ook kunt gebruiken in je dagelijkse leven."
— Mirjam Wolf, Enschede
 

"Voor meer (innerlijke) kracht en om het beste uit je zelf te halen."
— Guusje van den Hooven, Amsterdam
 

"Erg leuke workshop gehad van Lars! Onze complimenten! We kunnen al onze mannen nu eindelijk een lesje leren!"
— Nienke Turenhout-Schepers, Albergen
 
 

EWO voorziet in gemakkelijke roosters groepslessen voor kinderen, voor vrouwen en voor mannen. Workshops en privé-lessen zijn mogelijk volgens afspraak.
Een EWO-instructeur is eigenlijk een "personal" trainer. In plaats van massa-exercities worden studenten door de instructeur in hun programma's persoonlijk begeleid.

De EWO KungFu Academy is de enige professionele school in Twente, om WingTczun KungFu, Ezcrima en effectieve zelfverdediging te promoten. Het is dé school die helemaal toegewijd is om de kennis over te brengen en de rond 34 jaar ervaring die Sifu Zimmermann heeft in verschillende Wing Chun-/ Wing Tsun-stijlen, te delen.
 

 

Gratis proefles!

Vul nu het aanmeldingsformulier in. We bellen zo snel mogelijk voor een afspraak.