kinderen-jongeren

EWO Kids

EWO Kids gaat minder over het feit dat je kind leert te vechten tegen een ander, maar meer over het gevecht met zichzelf en zijn diepste angsten.

Gratis proefles!

Vul nu het aanmeldingsformulier in. We bellen zo snel mogelijk voor een afspraak.
Meisje Jongen

Little EWO-Kids lessen zijn alleen in Enschede.
 
Kinderen en jongeren kunnen hier op een aangepaste manier WingTczun-zelfverdedigingslessen volgen. De lessen zijn ingedeeld in:
  • EWO Kids (7 t/m 13 jaar)
  • Little EWO Kids (EWO Pandas, -Tigers, -Dragons; 4 t/m 6 jaar)
 
EWO Kids lessen helpen kinderen om zich beter te kunnen concentreren. De lichaamsbeheersing wordt verbeterd en het doorzettings-vermogen wordt systematisch vergroot. Respect en andere omgangsvormen zijn een belangrijk onderdeel in EWO Kids, de training is niet tegen maar met elkaar.
 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<

 
Testimonial:

“Vooral het bewustzijn, de discipline, concentratie. Dat vind ik heel prettig, ja. Sanna die komt hier natuurlijk voor zelfvertrouwen en ik merk dat in het dagelijks leven en op school, dat dat echt toe is genomen.

Het gaat echt vooruit, dat ze meer voor zich zelf opkomt. Je hoort ook van de leerkrachten, dat ze vooral op schoolplein, dat ze ja gewoon meer voor zich zelf opkomt. Ze kruipt niet meer in de hoekjes, ze gaat niet lang wachten tot iemand anders iets doet. Ze is iets vrijer geworden zeg maar."
— Vincent Versteeg, Enschede

 

Trakteer je kind op extra ZELFVERTROUWEN.

Je kind ontdekt door EWO Kids zijn persoonlijke kracht, die hem de mogelijkheden geeft om de deuren in te trappen van zijn eigen twijfels.
In andere woorden, als je kind de discipline van EWO Kids gebruikt om zijn angsten te overwinnen, dan heeft hij de kracht om die discipline over te brengen naar alle andere gebieden in zijn leven.
 

Waarom EWO Kids?

  • Als je kind de principes van EWO Kids gebruikt, bestrijdt hij zijn angsten.
  • Daarna leert hij deze principes te vertalen naar zijn dagelijks leven.
  • Door EWO Kids toe te passen bereikt je kind een grotere concentratie. Het helpt jekind sneller te leren en zich gemakkelijker te concentreren op school.
  • Door de technieken van EWO Kids vaak uit te oefenen totdat die beheerst worden, leert je kind vol te houden (niet op te geven).
  • Door oefening in EWO Kids verlegt je kind zijn grenzen verder. Je kind vindt het beste lichamelijke evenwicht.
  • Door EWO Kids leert je kind oogcontact met mensen (b.v. ook met een leeraar) te maken en te houden.
  • Door EWO Kids leert je kind zelfrespect te ontwikkelen en hij leert ook anderen te respecteren.
  • Dit alles is voor het kind vooral leuk en hij zal trots zijn dat hij bij EWO Kids hoort. Op die manier krijgt hij zelfvertrouwen.
 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<

 

Testimonials over EWO Kids:

“Ik vind het heel leuk om te zien hoe het gaat en de ontwikkeling vind ik goed hoe het gaat. Mijn dochter doet het ook en wat je nu ziet eigenlijk, omdat onze beide kinderen dit doen, dat ze, ja ze gaan makkelijker een confrontatie aan. Dat vind ik gewoon heel belangrijk.

Dat geldt niet alleen voor een ruzie of iets anders maar gewoon als iets aan de hand is. Ze zijn niet bleu om in te stappen als er wat moet gebeuren. Er is een voorval geweest op school en daar heeft ze gebruik van gemaakt. Dat was niet agressief maar zij kon zorgen dat het niet agressief werd.

Ze werd door een groep achter, werd ze vastgezeten bij de handen. Die wou laten zien dat die op Judo zat en zij maakte met een beweging, maakte zich los en gaf er een duw waardoor het stopte."
— Martijn Wessels, Enschede

 

"Wat ik persoonlijk heel goed vind, is dat de kinderen iedere les er wat nieuws bij leren en dat er om de zoveel tijd examens zijn. Dit motiveert de kinderen enorm."
— Mitchell Haverkamp, Hengelo

 

"De training wordt met rust en geduld gegeven, er is aandacht voor de kinderen. De leeraar is consequent en stelt grenzen. De kinderen krijgen een compliment als ze het goed doen en hulp als ze iets nog niet beheersen. Dit geeft de kinderen zelfvertrouwen."
— Marina Nobar, Enschede

 

"Deze sport geeft je kind zelfvertrouwen. Je zult zien dat hij/zij groeit. Zal beter met conflicten om kunnen gaan en veel meer discipline krijgt in alle dagelijkse dingen, zoals persoonlijke hygiëne en om zijn eigen 'rommel' op te ruimen. Echt een aanrader dus."
– Bjorn Hueskes, Enschede

 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<

 

"Goede sportschool. Onze zoon is sterker geworden, zowel lichamelijk als geestelijk, dankzij de goede begeleiding en instructie. De training is best intensief en aan het eind is er altijd nog even tijd voor ontspanning. Kortom, we gaan al ruim 5 jaar met plezier naar de training."
– Afra Keyzer, Enschede

 

"Met veel plezier hebben mijn dochters (12 jaar) de Kungfu lessen gevolgd. De kinderen worden er vriendelijk en met respect behandeld. Dat vind ik erg belangrijk voor mijn dochters want ze zijn nogal verlegen. Het is zeker goed geweest voor hun zelfvertrouwen."
– Francien de Swart, Nijverdaal

 

"Mijn dochter vindt het een fijne sport en gaat er erg graag naartoe. Als zelfverdediging-sport voor kinderen/ jongeren is EWO Kids zeker aan te raden."
– Betty Arend, Enschede

 

"Zelfverdediging, ik leer mezelf te verdedigen zoals dat op straat gebeurt en is het natuurlijk ook leuk want ik doe verder ook eigenlijk niks aan sport.

Hier doe ik, ben ik gezellig met anderen bezig. Plus je leert hier ook zelfbeheersing te krijgen want ik heb zelf agressie problemen gehad en dit heeft me wel geholpen.

Ik zou gewoon zeggen van draai gewoon volle toeren mee en wees niet bang. Ik bedoel, ik begon ook heel verlegen hier. Ik vind dit heel leuk, ja. Ik blijf nog wel even plakken."
– Maurice van Leeuwen, Hengelo

 

"Mijn 3 dochters vinden het heel leuk en leren er respect voor anderen te hebben. Sinds ze op EWO Kids zitten hebben ze meer zelfvertrouwen gekregen en komen ze meer voor zich zelf op."
– Hanneke Kaal, Enschede

 

>>Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!<<

 

"Ik had vroeger als iemand iets tegen me zei of zo dan ging ik altijd wel gelijk snel in, dus werd ik gelijk boos en zo, en hierdoor ben ik wel rustiger geworden. Het is gezellig hier en je leert heel veel van."
– Jochem van den Heuvel, Enschede

 

"Mijn vader vond dat ik zelfvertrouwen nodig had, maar die vindt kickboksen iets te heftig. Toen heeft hij me hier naar toe gebracht en die heeft gezegd: dit ga je maar doen.

Sinds ik hier op zit heb ik meer zelfvertrouwen, ik ben minder bang om iemand te zeggen wat ik vind. Als iemand boos op me wordt durf ik nou ook iets terug te zeggen.

Ik zou wel voor dit kiezen want dit is hier ook gezellig met iedereen en je leert jezelf te verdedigen en zelfvertrouwen krijgen. Omdat alles, nou hoe zeg je dat, onder controle hier gebeurt zeg maar, niet zomaar gaat slaan."
– Renée Veld, Enschede

 

"Het leek me wel leuk om mee te doen en omdat ik zelfvertrouwen nodig had toen, was dit wel handig. Ik kreeg er zelfvertrouwen van en dat is wel heel handig.

Je hebt ook het gevoel als iemand je aan probeert te vallen dat je diegene wel aan kan... Omdat iedereen gewoon beheerst is, tijdens het oefenen richt je ook niet op het gezicht of zo."
– Wouter Kamp, Enschede

 

EWO voorziet in gemakkelijke roosters groepslessen voor kinderen, voor vrouwen en voor mannen. Workshops en privé-lessen zijn mogelijk volgens afspraak.
Een EWO-instructeur is eigenlijk een "personal" trainer. In plaats van massa-exercities worden studenten door de instructeur in hun programma's persoonlijk begeleid.

De EWO KungFu Academy is de enige professionele school in Twente, om WingTczun KungFu, Ezcrima en effectieve zelfverdediging te promoten. Het is dé school die helemaal toegewijd is om de kennis over te brengen en de rond 34 jaar ervaring die Sifu Zimmermann heeft in verschillende Wing Chun-/ Wing Tsun-stijlen, te delen.
 

 

Gratis proefles!

Vul nu het aanmeldingsformulier in. We bellen zo snel mogelijk voor een afspraak.
Meisje Jongen

Little EWO-Kids lessen zijn alleen in Enschede.